Kamera rendszer

  EUROVIDEO kamera rendszer – GEOVISION kamera rendszer – SAMSUNG kamera rendszer
EASETECH kamera rendszer

 

Kamera rendszer szerelése. Samsung, Eurovideo, Geovision és Techson kamera rendszer 2 év garanciával.
Pontos, gyors és igényes kamera rendszer kivitelezés.  

Az egyre romló közbiztonság miatt, folyamatosan nő az igény, hogy kamera rendszer segítségével figyelhessük meg a vállalkozásunkban vagy az otthonunkban történő eseményeket. A kamera rendszer nagy előnye az élő erős őrzéssel szemben hogy csak egyszeri beruházás. A kamera rendszer nem alszik el, és nem lehet megvesztegetni. Minden biztonsági kamera egy szempár, mely akár a teljes sötétben is lát.

Kétféle kamera rendszer típus létezik. Az egyik a számítógép alapú kamerás megfigyelő rendszer. Ez nem más, mint egy számítógépbe helyezett képdigitalizáló kártya, mely a kamerákból érkező videojelet egy szoftver segítségével a számítógép winchesterén rögzíti. A másik kamera rendszer típus a DVR, azaz Digital Video Recorder, magyarul a digitális videó felvevő. Ez egy célhardver, amit kimondottan kamera rendszer részére fejlesztettek ki.

Mindkét kamera rendszer típusnál lehetőség van hangrögzítésre, internetes vagy hálózati elérésre és távirányításra is. A mai kamera rendszer típusok képesek az erre alkalmas kamerák vezérlésére is. Fontos tulajdonság, hogy a kamera rendszer szünetmentesíthető legyen, ezáltal képes működni áramkimaradás esetén is.

 A legtöbb kamera rendszer 4 – 8 –16 kamera képének a rögzítésére képes, de akár sok száz kamerából álló kamera rendszer is kiépíthető.

A cégünk által kínált EUROVIDEOGEOVISION, TECHSON és a SAMSUNG kamera rendszer elemek a legszélesebb kínálatot adják. Az otthoni használatra alkalmas olcsó kamera rendszer épp úgy megvalósítható mint a csúcstechnikát és magas védelmet igénylő professzionális kamera rendszer. Cégünk által kinált kamera rendszerek használata egyszerű, bárki könnyedén elsajátíthatja. A kamera rendszer irányítható infra távirányítóval és egérrel is.

Ne adjon esélyt a betörőknek, a bolti szarkáknak, vagy éppenséggel a saját zsebre dolgozó alkalmazottaknak! Tartsa szemét vállalkozásán vagy otthonán, akár távolról is, az Interneten keresztül, kamera rendszer segítségével!

 

Az oldal átalakítás alatt van. Részletes információ itt: BIZTONSÁGTECHNIKA >>>

SAMSUNG kamera rendszer – EUROVIDEO  kamera rendszer – TECHSON kamera rendszer
GEOVISION kamera rendszer – EASETECH kamera rendszer

Kamerás megfigyelő rendszerek teljes körű kivitelezése
Kamera rendszer egyszerűtől a csúcstechnikáig, internetes eléréssel is.

További biztonságtechnika termékeink:

Riasztó rendszerBeléptető rendszerTérfigyelő kamerák – Kültéri védelem

Hozzászólások lezárva.