Riasztó rendszer

 

A kanadai PARADOX SECURITY SYSTEMS a legnagyobb a riasztó rendszer gyártó és fejlesztő cégeként ismert. Kimagasló minőségű riasztó rendszer elemeit több mint 100 országba szállítja világszerte. A cég 1989-es alapítása óta a riasztó rendszer gyártása területén a világ egyik vezető cége lett, és a PARADOX riasztó rendszer a biztonságtechnika területén a minőség és a megbízhatóság jelképévé vált.

Minden PARADOX riasztó rendszer MABISZ minősítéssel rendelkezik és megfelel a lakások és a vállalkozások legmagasabb biztonsági követelményeinek is. 

 A PARADOX többféle riasztó rendszer központot és behatolás érzékelőt gyárt. A nagyfokú variálhatóságnak köszönhetően könnyedén valósíthatók meg a csak néhány érzékelőt igénylő kislakások olcsó védelme, de nem jelentenek problémát a nagyobb ingatlanok, vállalkozások, bankok, a luxuslakások, közintézmények és más, professzionális védelmet igénylő objektumok sem. A PARADOX riasztó rendszer lehetővé teszi akár a 384 zónát igénylő nagy épületek és irodaházak tökéletes védelmét is. A PARADOX riasztó rendszer beléptető rendszerrel kiegészítve tovább fokozza a biztonságot.

 

Az oldal átalakítás alatt van. Bővebb riasztó rendszer információ itt: PARADOX riasztó rendszer

PARADOX riasztó rendszer egyszerűtől a csúcstechnikáig

További biztonságtechnika termékeink:

Beléptető rendszerKamera rendszerTérfigyelő kameraKültéri védelem

Hozzászólások lezárva.