Beléptető rendszer

Megdöbbentő biztonság beléptető rendszerekkel

Legyen szó komoly ipari létesítményről vagy egyszerű irodai környezetről, a biztonság kérdése nem elhanyagolható. A modern beléptető rendszerek minden problémára megoldást kínálnak az egyszemélyes vállalkozástól a több ezer fős multi cégekig. Használhatjuk automata ajtók kiegészítéseként, forgóvillás belépésekhez, parkolók forgalomszabályzójaként, kül- és beltéren egyaránt, illetve különféle ellenőrzésekhez.

A valóban működő beléptető rendszer alapja egy érzékelő és a hozzá tartozó azonosító, illetve a központi vezérlő. A központi vezérlőben szabályozhatjuk a jogosultságokat azonosítónként és érzékelőnként. Így, a jogosult rendszergazdának lehetősége nyílik a teljes szabályozásra.

Az érzékelők kivitele és elhelyezése meglehetősen változatos lehetőséget kínál a beléptető rendszeren belül. A legismertebb fajták lehetnek kültéri vagy beltéri, nyomógombos, kártyás vagy ujjlenyomat-olvasós megoldások. Ehhez idomulva az azonosítók is eltérőek. A nyomógombosnál csak meg kell jegyezni a kombinációt, a kártyás beléptető rendszer esetében a kártyák egyedi azonosítóját kell a vezérlésbe programozni, akárcsak az ujjlenyomat-olvasós változat esetében.

A gyakorlat azt mutatja, hogy egy beléptető rendszer képes kiváltani nem csak több biztonsági ember munkáját, de kiváló nyilvántartás készítésre is. A belépés, illetve kilépés pontos ideje, napi, heti vagy havi összesítések készítése, mind a beléptető rendszer szolgáltatásainak körébe tartozik.

Ne bízza a véletlenre! A pontos és megbízható ellenőrzéshez használja Ön is a beléptető rendszereinket!

KANTECH kártyás beléptető rendszer 

A KANTECH beléptető rendszer 6000 felhasználó kezelésére és 32 belépési pont ellenőrzésére alkalmas. A beléptető rendszer magyar nyelvű szoftvere könnyű kezelhetőséget biztosít

Részletes információ itt: KANTECH kártyás beléptető rendszer

EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

Az EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer a legmagasabb biztonságot nyújtja a védett területekre történő belépések ellenőrzése, szabályozása és korlátozása céljából. A beléptető rendszer alap modulja 99 felhasználó kezelésére alkalmas. Az EKEY akár 10 000 felhasználós, hálózatba integrált beléptető rendszer kiépítésére is alkalmas.

Részletes információ itt: EKEY ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer

CRYPTEX beléptető rendszer

A CRYPTEX beléptető rendszer a legkedvezőbb árú beléptető rendszer Magyarországon. Magas fokú biztonságot nyújt a védett területekre történő belépések ellenőrzése, szabályozása és korlátozása céljából. Egyszerűen kezelhető beléptető rendszer. Használata nem igényel semmilyen szaktudást és a magyar nyelvű szoftvere segítségével percek alatt könnyen megtanulható.  A CRYPTEX beléptető rendszer akár 512 belépési pontot és 20 000 felhasználót is kezel. A beléptető pontok lehetnek kártyás, kódos és ujjlenyomatos terminálok is. Egy beléptető rendszeren belül akár vegyesen is.

Részletes információ itt: CRYPTEX beléptető rendszer 

További biztonságtechnika termékeink: 

BiztonságtechnikaRiasztó rendszerKamera rendszerTérfigyelő kameraKültéri védelem

Hozzászólások lezárva.