Kültéri védelem

Megbízható kültéri védelem láthatatlan infra kerítéssel

Dupla sugaras kültéri védelem – Négysugaras kültéri védelem – Távirányítású kültéri védelem Infra sugaras kültéri védelem – Fotocellás kültéri védelem

SENGATE infra kerítés – a láthatatlan kültéri védelem

Kültéri védelem

Valódi biztonságot nyújtó kültéri védelem SENGATE infra kerítés rendszerrel

SENGATE infra kerítés a tökéletes kültéri védelem

A SENGATE infra kerítés rendszer a biztonságtechnika a speciális részét, a tökéletes kültéri védelem megvalósítását nyújtja. Az emberi szem számára láthatatlan infra kerítés észrevétlenül öleli körül vállalkozását vagy otthonát és valódi biztonságot nyút. A SENGATE kültéri védelem könnyedén beilleszthető bármilyen környezetbe, és a munka vagy a komfortérzés megzavarása nélkül védi Önt és értékeit.

Kültéri védelem a betörés megelőzésére, igényes kivitelezéssel

A kültéri védelem tulajdonképpen nem más, mint nagy teljesítményű infra sugarak alkotta háló. A SENGATE kültéri védelem a televízió távirányítójához hasonló, de nagyobb teljesítményű, teljesen ártalmatlan infra sugarakkal veszi körbe a védett területet. Ez a tökéletes, behatolás védett kültéri védelem rendszere. A behatolni szándékozó gyanútlanul sétál bele a kültéri védelem infra sugaraiba. A riasztást a megszakított infra sugár indítja.

A SENGATE infra kerítés rendszerrel kialakított kültéri védelem még az előtt jelzi a behatolót, mielőtt az elérné az épületet, és kárt tenne bármiben

SANGATE az egyszerűen használható kültéri védelem

A SENGATE infra kerítés rendszerekkel szinte bármekkora ingatlan esetében megvalósítható a tökéletes kültéri védelem.

 

A kültéri védelem használata egyszerű. Az infra kerítés csatlakoztatható riasztó rendszerhez, de önállóan működő kültéri védelem is kialakítható.

SENGATE infra kerítés rendszer - távirányítású kültéri védelem

A kültéri védelem ki és bekapcsolása lehet, kóddal, távirányítással, vagy kár beléptető rendszer segítségével is.

Tökéletes kültéri védelem 2 év garanciával

Cégünk által kivitelezett kültéri védelem professzionális biztonságot nyújt. A SENGATE kültéri védelem szabotázsvédetten kerül felszerelésre, és a rendszer megrongálása esetén is elindítja a riasztást. A SENGATE kültéri védelem nem indít vakriasztást egy lehulló falevél vagy egy átrepülő madár miatt. Ez a kültéri védelem lehetetlenné teszi az észrevétlen behatolást. A SENGATE kültéri védelem tökéletesen működik ködben, esőben és hóesésben is. A beépített fűtés biztosítja a kültéri védelem tökéletes működését a téli hidegben is. Áramszünet esetén a kültéri védelem a beépített akkumulátorokról még hosszú ideig működik.

Kültéri védelem ami valóban megvédi otthonát

Miért ajánljuk a SENGATE kültéri védelem rendszerét?

Mert a SENGATE kültéri védelem segítségével kedvező áron valósítható meg a láthatatlan biztonság. Mert a SENGATE kültéri védelem tökéletesen működik télen és nyáron, éjjel és nappal, ködben és hóesésben Mert a SENGATE kültéri védelem használata egyszerű. Mert a SENGATE kültéri védelem hosszú évekig megbízhatóan védi Önt és értékeit. Mert a SENGATE kültéri védelem elemeinek széles választéka lehetővé teszi Önnek, a környezethez legjobban megfelelő eszköz kiválasztását. Mert a SENGATE kültéri védelem elegáns megjelenésével nem csúfítja el az otthonát és vállalkozását.

A SENGATE kültéri védelem fontosabb tulajdonságai

Automatikus erősítés szabályozás – Az elektronika folyamatosan figyeli, az időjárási körülmények okozta változásokat, és a megfelelő érzékenységet fenntartva automatikusan beállítja az infra sugarak erősségét.

Állítható sugár megszakadási idő – Az infra sugarak megszakítási ideje hozzá állítható a védett terület jellegzetességeihez. Így egy átrepülő madár vagy lehulló falevél nem indít vakriasztást.

Időjárás, por és rovarok elleni védelem – a tökéletesen záródó gumitömítés lehetetlenné teszi a csapadék, a por és a rovarok bejutását.

Láthatatlan kültéri védelem SENGATE infra kerítés rendszerekkel, hogy Ön mindig biztonságban tudhassa értékeit.

2PH-30C infra kerítés

Kétsugaras kültéri védelem maximum 30 méteres távra. Elegáns megjelenésű és kisméretű kültéri védelem. Belépő kültéri biztonság világába.

 

2PH-60C infra kerítés

Kétsugaras kültéri védelem maximum 60 méteres távra. Kompakt méretű kültéri védelem, dupla hatótávval.

 

2PH-100A infra kerítés

Kétsugaras kültéri védelem maximum 100 méteres távra. Nagy hatékonyságú kültéri védelem nagyobb ingatlanokhoz.

 

2PH-150A infra kerítés

Kétsugaras kültéri védelem maximum 150 méteres távra. Nagy hatékonyságú kültéri védelem nagyobb területek védelmére.

 

4PH-150BQE infra kerítés

Négysugaras kültéri védelem maximum 150 méteres távra. Továbbfejlesztett biztonságú, nagy hatékonyságú kültéri védelem.

 

4PH-250BQE infra kerítés

Négysugaras kültéri védelem maximum 250 méteres távra. Csúcskategóriás kültéri védelem, kimondottan nagy területek védelmére.

Értékei védelmében válassza Ön is a SENGATE infra kerítés rendszert Megbízható és igényes kültéri védelem kivitelezése

A SENGATE infra kerítés rendszerek 2 év garanciával. Professzionális kültéri védelem SENGATE infra kerítés rendszerekkel.

Cégünk 10 éves tapasztalattal rendelkezik biztonságtechnikai rendszerek telepítése területén.

Tekintse meg biztonságtechnika referenciáinkat >>>

További biztonságtechnikai termékeink:

Riasztó rendszerBeléptető rendszerKamera rendszerTérfigyelő rendszer

Hozzászólások lezárva.