Térfigyelő kamerák

SAMSUNG térfigyelő kamera – EUROVIDEO térfigyelő kamera – TECHSON térfigyelő kamera
Éjjellátó térfigyelő kamera – Vandálvédett térfigyelő kamera – Rejtett térfigyelő kamera
Kültéri térfigyelő kamera – Beltéri térfigyelő kamera – Vezérelhető térfigyelő kamera
SPEED DOME térfigyelő kamera

 

Minőségi térfigyelő kamera rendszerek kivitelezése
SAMSUNG, EUROVIDEO és TECHSON térfigyelő kamerák 2 év garanciával
Pontos, gyors és igényes térfigyelő kamera szerelés

 

A térfigyelő kamera a kamerás megfigyelő rendszer talán legfontosabb része. Elsősorban ettől függ a kép minősége, értékelhetősége. De miben különbözik a minőségi térfigyelő kamera a többitől?

Ebben a választásban szeretnénk segíteni Önnek.

A minőségi térfigyelő kamera nagy képfelbontással (minimum 500 sor) és nagy fényérzékenységgel (minimum 0,01 lux) rendelkezik. Egy igazán jó térfigyelő kamera a hagyományos BLC mellet WDR, HLC vagy XDR technológiájú ellenfény kompenzációval rendelkezik. Ez a funkció biztosítja a kiváló képminőséget a kamerával szemben lévő erős fény esetében is. A minőségi térfigyelő kamera látószöge a megfigyelt terület méretéhez és az igényeknek megfelelően állítható.

Ezek csak a legáltalánosabb dolgok. A minőségi térfigyelő kamera sajnos nem olcsó. Az igényeknek megfelelő térfigyelő kamera kiválasztása előtt mindenképpen javasolt élőben is megnézni, főleg az éjszakai felvételeket. Ennek elmulasztása esetén, könnyel előfordulhat, hogy a felszerelt megfigyelő rendszer és a térfigyelő kamera pocsék, vagy teljesen felismerhetetlen képet ad.

Cégünk által kínált EUROVIDEO térfigyelő kamera rendszerek átlagos igényekre készültek. Alacsony árfekvésüknek köszönhetően az EUROVIDEO biztonsági kamera igen népszerű.

A TECHSON térfigyelő kamera rendszerek a kiváló minőséget képviselik. A TECHSON térfigyelő kamera éjszakai képe is jól kiértékelhető. A TECHSON biztonsági kamerák kiváló képminősége mellett meglepően kedvező az áruk.

A SAMSUNG térfigyelő kamerák a professzionális minőséget képviselik. A SAMSUNG térfigyelő kamera éjszakai képe a legjobb, amit valaha láttam. A SAMSUNG biztonsági kamera kimagasló minősége ellenére még a megfizethető árkategóriába tartozik.
 

 

 Az oldal átalakítás alatt van. Részletes információ itt: Biztonságtechnika >>>

    

Térfigyelő kamera és kamerás megfigyelő rendszerek telepítése, teljes körű kivitelezése.
SAMSUNG, EUROVIDEO és TECHSON éjjellátó térfigyelő kamera.

További biztonságtechnika termékeink:

Riasztó rendszerBeléptető rendszerKamera rendszerKültéri védelem

Hozzászólások lezárva.